Fatura & Të dhënat

Porosia juaj

Porosia juaj

Produkti Totali
1 × Olife Ekstrakt i lëngshëm i Gjetheve të Ullirit dhe Luleve Calendula 1L 3,700 L
1 × Kremi i Nates Orchid me Kaviar 3,000 L
2 × PN Organic Black Seed Oil 125 ml 2,000 L
1 × PARFUME ME MBUSHJE 800 L
1 × Seti me Qumeshtin Natyral te Gomarices 4,800 L
1 × Këna Natyrale 500 L
Nëntotali 14,800 L
Transporti Falas
Totali 14,800 L