Te ndryshme

Serumi me Alpha-Arbutin

0nga 5
(0)
 • Serumi me Alpha-Arbutin për zbardhimin e njollave kafe të lëkurës dhe kundër pigmentimit.  Ky serum përmban:  -ekstraktin e kondensuar të arbutinës,...
Disponueshmëria:

500në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Pastë Dhëmbësh nga Bima e Neem

0nga 5
(0)
 • Pastë Dhëmbësh nga Bima e Neem - Neem Active Toothpaste nga Produkte Natyrale Mbrojtje Natyrale, Antibakteriale për dhëmbë të fortë dhe Gingiva të shë...
Disponueshmëria:

1000në magazinë

600 L Shto në shportë

Maskë Balte për Fytyrën me ekstraktet e Shafranit të Indisë

0nga 5
(0)
 • Maska e baltës e pasur me ekstraktet e shafranit të Indisë ka një strukturë ose përmbajtje kremoze e cila pastron dhe detoksifikon shumë mirë lëkurën ...
Disponueshmëria:

100në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Kapsulat me Vaj te Farave te Rrushit

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Xhelatinore Phenomenal me Vaj te Farave te Rrushit nga Produkte Natyrale Suporton shendetin e zemres dhe qarkullimin e gjakut si dhe Collagenin dhe metabolizmin e trupit.Kapsula 500mg Ky pr...
Disponueshmëria:

5000në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Royal Henna - Ngjyre Tulle

0nga 5
(0)
 • Mahogany Royal Henna - Hena me Ngjyre TulleKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët e ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Royal Henna - Ngjyre Patellxhani

0nga 5
(0)
 • Burgundy Royal Henna - Hena me Ngjyre PatellxhaniKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët e...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Black Royal Henna

0nga 5
(0)
 • Black Royal Henna - Hena me ngjyre te ZezeKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe deg&...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Red Royal Henna

0nga 5
(0)
 • Red Royal Henna - Hena me ngjyre te KuqeKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët e saj ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Darkest Brown Royal Henna

0nga 5
(0)
 • Darkest Brown Royal Henna - Hena me ngjyre Kafe te ErretKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Brown Royal Henna

0nga 5
(0)
 • Brown Royal Henna - Hena me ngjyre KafeKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët e saj të tha...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Golden Brown Royal Henna

0nga 5
(0)
 • Golden Brown Royal Henna - Hena me ngjyre Kafe e arteKënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.Nga gjethet dhe degët e s...
Disponueshmëria:

500në magazinë

500 L Shto në shportë

Kapsulat me Vaj nga Farat e Sheges

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Xhelatinore Phenomenal me Vaj te Farave te Sheges nga Produkte Natyrale Suporton shendetin e trupit, Mbron Kunder Plakjes, Antioksidant Kapsula 500mg Ky produkt permban vaj natyr...
Disponueshmëria:

500në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Kapuslat me Omega 3

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Phenomenal me Omega 3 1000mg   Kapuslat me Omega 3 ndryshe te njohur si kapsulat me Vaj Peshku   Permban Vitamine A – D – E, Omega 3 - 6 - 9 Eshte supleme...
Disponueshmëria:

800në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Kapsulat me Vaj nga Farat e Kungullit

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Phenomenal me Vaj nga Farat e Kungullit  500mg   Eshtë preparat 100% natyral, i cili ekstraktohet nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira, Eks...
Disponueshmëria:

800në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Kapsulat me Vajin e Farave të Lirit

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Phenomenal me Vajin e Farave të Lirit 500mg   Vaji është ekstraktuar me metoden e ftohtë, duke mos ndryshuar strukturën kimike të vajit.   Fo...
Disponueshmëria:

800në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Kapsulat e Vajit te Fares se Zeze

0nga 5
(0)
 • Kapsulat Phenomenal me Vajin e Fares se Zeze   Format 500mg    Al-Baraka Seed Oil:   Një product 100% natyral i shëndetshëm i pasur me aminoacid...
Disponueshmëria:

1500në magazinë

1,200 L Shto në shportë

The Quran Pen

0nga 5
(0)
 • " LAPSI QE LEXON KURAN " KA NE MEMORJEN E TIJ SHUME POGRAME SI : LEXIMIN E KURANIT ME DISA LEXUES TE NDRYSHEM, TEFSIR, TEXHVID, KIRAETE, LEXIM FJALE PER FJALE, PERKTHIMIN NE DISA GJUHE TE NDRY...
Disponueshmëria:

0në magazinë

7,000 L Shto në shportë

AMPULA ME GINSENG

0nga 5
(0)
 • AMPULA ME GINSENG DHE QUMESHT BLETE Suplementi ushqimor me ginseng dhe qumësht blete është një nga suplementët më të njohur dhe më efikasë në fushën e profilaksisë, por edhe trajtimit t...
Disponueshmëria:

0në magazinë

1,200 L Shto në shportë

PROPOLIS ME PIKA

0nga 5
(0)
 • Propolisi i bletës është një antibiotik natyral, antiviral, antiinflamator, antimykotik, antibakterial, antioksidant, imunostimulant, antiseptik, antiparazitar, që rekomandohet të përdoret për...
Disponueshmëria:

0në magazinë

500 L Shto në shportë

Laser White Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse

0nga 5
(0)
 • Laser White Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse Super Zbardhues, Per nje frymëmarrje të pastër dhe të freskët, Perfekt per Heqjen e Njollave Eshte e pasur me pluhurin e qymyr...
Disponueshmëria:

0në magazinë

600 L Shto në shportë