PASTE ME MISVAK

SKU: PROD-16696
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

400 L

Përshkrim

Përmban ekstrakte të misvakut. Pastë dhëmbësh për dhembe të ndjeshëm. Pastron dhembet nga kariesi. Përmban komponentë antibakteriale. Gjithashtu përmban edhe vitaminë B6. Kjo është një e vërtetë e pamohueshme se Misvak ka shumë përfitime të rëndësishme për shëndetin e dhëmbëve dhe të gojës. Ky produkt ka ruajtur besushmerin që nga e kaluara e saj e deri me tani. Kjo pastë dhembesh duke u përdorur rregullisht ndihmon për të eliminuar njollat që krijohen nga nikotina, çaj, kafe, siguron bardhesin e dhëmbëve, gjithashtu parandalon dëmtimin e dhëmbëve. Largon aromën e keqe nga goja

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5