Touch Me Sapun me Faren e Zeze dhe Ulli

SKU: PROD-16707
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

300 L

Përshkrim

Touch Me Sapun me Faren e Zeze dhe Ulli

Sapun i butë, pastron në thellësi, ka kombinim të përbërësve natyror bimor, të ekstraktit të ullirit dhe farës së zezë, të cilët përdoren për një lëkure dyfish të bardhë dhe të venitur, zonave kafe, qukave dhe zonave me akne.

Largon me butësi pa-pastërtinë, yndyrnën, makeup-in dhe heq rrudhat nga fytyra juaj.

E lë lëkurën mjaft të butë në momentin që e pastron.

Aplikojeni butesisht në fytyrë dhe në trup.

Përdorimi ditor është më efektiv në rezultate.

Sasia 135 gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5