Krem Mbrojtes SPF 60

SKU: PROD-16721
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Kremi MOISTURING SUNBLOCK UV 60 FACE & BODY është një nga teknologjitë më të reja të mbrojtjes nga dielli nga GOOD LIFE PARIS. Me faktorin mbrojtws 60, ky krem siguron një mbrojtje mjaft të lartë ndaj rrezeve UVA dhe UVB, por gjithashtu realizon njëkohësisht një rigjenerim të lëkurës, për shkak të përbërësve të saj me Aloe Vera, Keratinë dhe Vitaminë E. Formula e veҫantë e kremit me përbërës organikë realizon mbrojtje në thellësi të lëkurës nga rrezet UV, rigjenerim të saj, lufton infeksionet, siguron hidra...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

Kremi MOISTURING SUNBLOCK UV 60 FACE & BODY është një nga teknologjitë më të reja të mbrojtjes nga dielli nga GOOD LIFE PARIS. Me faktorin mbrojtws 60, ky krem siguron një mbrojtje mjaft të lartë ndaj rrezeve UVA dhe UVB, por gjithashtu realizon njëkohësisht një rigjenerim të lëkurës, për shkak të përbërësve të saj me Aloe Vera, Keratinë dhe Vitaminë E. Formula e veҫantë e kremit me përbërës organikë realizon mbrojtje në thellësi të lëkurës nga rrezet UV, rigjenerim të saj, lufton infeksionet, siguron hidratim dhe i jep lëkurës shkëlqim dhe butësi. Përdorimi sistematik i këtij produkti parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës dhe kancerin e lëkurës për shkak të ekspozimit për një kohë të gjatë në diell.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5