Suplementi Olife 1L - 3+1 Dhurate

SKU: PROD-20510
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

110 Në Stok

Artikull me Transport Falas

11,100 L 14,800 L

Përshkrim

Ekstrakt i lëngshëm i Gjetheve të Ullirit dhe Luleve Calendula

3+1 Falas

Olife është një antioksidues i fuqishëm që lufton radikalet e lira.

Kryen aktivitet si energjizues, pastrues dhe është hipoglicemizues fizioliogjik.  

Për t’u theksuar është edhe fakti që efektet pozitive të gjetheve të ullirit janë të njohur nga Ministra e Shëndetësisë.

Në veçanti, veprimi mbi metabolizimin e lipideve dhe karbohidrateve, normalizimi i qarkullimit të gjakut, rregullimi i presionit arterial, vetitë antioksidante.

Në Olire është i pranishëm  93%  Olivum®, ekstrakt eksluziv i ujshëm i Gjetheve të Ullirit dhe Luleve Calendula i pasur me polifenolë, i marrë përmes një përpunimi të posaçëm që lejon ruajten e përëbrësve aktive të praniësh në gjethet e Ullirit: Oleuropeinë, Acid Elenolik, Rutinë, hidroksitirosol dhe Tirosol.

I formuluar në mënyrë artizanale, në Kodrat Orientale të Friulit, Abbazia di Rosazzo antik, Olivum® parashikon një mënyrë prodhimi të thjeshtë dhe me respekt ndaj bimës duke ruajtur plotësisht fitokompleksiteti./ Për këtë arsye Olife është një xhevahir i vërtetë për fitoterapinë tradicionale.

Efikas, natyrale dhe totalisht jo toksik.

 

Veprim dermoprotektiv: molekulat që përmban ekstrakti i gjetheve, veçanërisht hidroksitirosolina, kanë një veprim mbrojtës dhe hidratues duke ngadalësuar proçesin e plakjes së lëkurës.

Ndihmojnë të mbrojnë lëkurën nga dëmet e shkaktuara nga ekspozimet në rrezet e forta të diellit. Janë shumë efikase për psoriazën.

Veprim anticelulit: ekstrakti i gjetheve të ullirit ndihmon të eliminaojnë skorjet që provokojnë dhe shtojnë të mbiquajturën “ lëkurë portokalli” duek zgjidhur gradualisht shenjat jo estetike të celulitit. 

Veprim energjitik: ekstrakti i gjetheve të ullirit  favorizon një gjëndje mirëqënie të përgjithshme, ka veprim energjitik të favorshëm në rast lodhje, ashtenia, dhe përgjumje.

Veprim mbi aktivitetin mendor : duke influencuar nivelet dhe aktivitetin e monoaminave ( dopaminës, adrenalinës, norepinefrinës, seratoninës), përmirëson aktivitetin intelektual  (aftësi më të mira memonike dhe përqëndrimi).

Shtim i gjëndjes së mirëqënies: të njëjtët përbërës aktiv ushtrojnë një veprimtari ekuilibruese mbi peptided opiodie (bet – endortinat) me reduktim të lodhjes mendore, përmirësim të vëmendjes dhe të performancës intelektuale. 

Veprim antioksidues: është e provuar që flavinoidët, fenolët dhe oleuropeosides përmbajnë një aktivitet të rëndësishëm antioksidues kundër radikaleve të lira që shkaktojnë degradimin e trupit tonë dhe janë origjina e plakjes 

Dhe nuk mbaron këtu……..           

Veprim astringent (gastrit, refluks esofageal, hemorroide )

Veprim antiradikalike (inflamacione, artrit)

Veprim ndihmues antispastik (kolon i irrituar)

Veprim bronkodilatues

Ndihmon në mënyrë fiziologjike peristazën intestinale dhe kontribuojnë të përmirësojnë stitikecën edhe kronike (kapsëllk)

Stimulojnë mineralizmin e kockave

Fuqizim i mbrojtes qelizore dhe të gjithë organizimit

 

 

Suplemet ushqimor 1000 ml, konsumi ditor I sygjeruar 70 ml. 

Ky suplement me kete sasi jep efekte te dukshme brenda 2 muajsh

3+1 Falas

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5