Hurma

Hurma Sukkeri 3Kg

0nga 5
(0)
 • Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me gjith&...
Disponueshmëria:

250Në Stok

2,400 L Shto në shportë

Hurma Medjool e Jordanisë 1Kg

0nga 5
(0)
 • Hurma Medjool e Jordanisë është një lloj hurme gjysëm e thatë me tul mish të ëmbël dhe konsiderohet si Mbreti i të gjitha hurmave...
Disponueshmëria:

200Në Stok

1,800 L Shto në shportë

Hurma Barni Al Mabroom 1Kg

0nga 5
(0)
 • Barni Al Mabroom është një lloj hurme që prodhohet në rajonet bregdetare të Arabisë Saudite. Ky lloj hurme është i butë dhe shijshëm, dhe sh...
Disponueshmëria:

125Në Stok

1,500 L Shto në shportë

Hurmat Neptat Ali

0nga 5
(0)
 • Neptat Ali të Arabisë Saudite. Këto hurma janë të buta dhe të shijshme, dhe shpesh përshkruhen si me një shije karamel. Neptat Ali janë një burim...
Disponueshmëria:

125Në Stok

800 L Shto në shportë

Hurmat Sukkeri Royal Gold Cilesia e Pare

0nga 5
(0)
 • Sukkeri Royal Gold është cilësia e parë dhe lloj hurme me origjinë nga Arabia Saudite.   Është një nga llojet më të njohura dhe ...
Disponueshmëria:

250Në Stok

1,500 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Ajwa

0nga 5
(0)
 • Hurmat Ajwa: Hurmat e Medinës, Ajwa, dallojnë nga hurmat e tjera prej formës së tyre të rrumbullakët dhe ngjyrës së kuqe në të zezë. Shija e sa...
Disponueshmëria:

500Në Stok

2,500 L Shto në shportë

Hurma Medjool

0nga 5
(0)
 • Medjool: Burim i shkëlqyer i vitaminave B2, B3, B6, B9. Përmbajnë potassium në nivele të larta. Një përmbajtje e tillë është shumë e nevojshme...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,400 L 2,000 L Shto në shportë

Hurma Sugai

0nga 5
(0)
 • Sugai: Të famshme për ngjyrën e tyre në dy tone. Baza e tyre është e artë dhe pak e thatë, pjesa tjetër e trupit është kafe dhe e butë. &...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,500 L 2,000 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Amber

0nga 5
(0)
 • Hurmat Amber: Kanë efekt në përmirësimin dhe stimulimin e shërimit natyral të organizmit.   Ndihmojnë në përmirësimin e punës së ap...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,400 L 2,000 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Safawi

0nga 5
(0)
 • Hurmat Safawi: Janë të ngjashme me hurmat Ajwa, afërsisht me të njëjtën ngjyrë në të zezë dhe të ngjashme në butësi.   Të...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Hurma Sukkeri 600 gr

0nga 5
(0)
 • Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me...
Disponueshmëria:

500Në Stok

500 L 600 L Shto në shportë

Hurmat Sukkeri 1 Kg

0nga 5
(0)
 • Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me...
Disponueshmëria:

500Në Stok

800 L Shto në shportë

Hurmat e Medinës, Ajwa 500 gr

0nga 5
(0)
 • Hurmat Ajwa: Hurmat e Medinës, Ajwa, dallojnë nga hurmat e tjera prej formës së tyre të rrumbullakët dhe ngjyrës së kuqe në të zezë. Shij...
Disponueshmëria:

500Në Stok

1,300 L Shto në shportë