vaji esenc

Pastë dhëmbësh - Dentifricio - me OLIVUM

0nga 5
(0)
 • Pastë dhëmbësh e butë me veprim natyral, me OLIVUM®. Pasta e dhëmbëve me OLIVUM®, me ekstraktet e gjetheve të ullirit, pastron butësisht, dezinfekton d...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Kanelles 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji esencial i kanellës është i njohur për shumë efekte shëndetësore, ndaj është shumë i përdorur në aromaterapi. Vaji esencial i kanell&e...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Rigonit 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Rigonit ekstraktohet nga bimët e Origanum majorana duke përdorur një proces distilimi me avull. Kjo është një metodë e zakonshme e ekstraktimit t&eum...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,100 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Livandës 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Livandës ekstraktohet nga lulet e bimës së Livandës, e njohur si Lavandula angustifolia. Është një vaj esencial i njohur për aromën e tij r...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,100 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Mentes 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Mentes ka shumë dobi dhe përfitime për trupin dhe shëndetin tuaj emocional dhe psikologjik. Disa nga këto përfitime janë: Redukton stresin dhe ankth...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Pemës së çajit 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Pemës së Çajit është një nga vajrat esenciale më të popullarizuara dhe të përdorura sot në aromaterapi. Ky vaj esencial ekstra...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,300 L Shto në shportë

Vaj Esencial i Rozmarinës 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Rozmarinës ekstraktohet përmes procesit të distilimit me avull Vaji esencial i rozmarinës përmban komponentë të fuqishëm si acid karnozik, acid...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,100 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Limonit 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Limonit është i ekstraktuar nga lëngu i frutave apo kokrave të limonit përmes distilimit me avull. Kjo teknikë ekstraktimi krijon një vaj të ndr...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Xhinxherit 10 ml

0nga 5
(0)
 •   Vaji Esencial i Xhinxherfilit (Ginger) ka shumë dobësi dhe efekte shëndetësore pozitive për organizmin. Disa nga këto dobësi dhe efekte janë: 1. Ndihmo...
Disponueshmëria:

50Në Stok

1,300 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Portokallit 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji Esencial i Portokallit është një vaj që përdoret për aromaterapi dhe për shumë qëllime të tjera terapeutike. Ai prodhohet përmes distilimit ...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,000 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Dafines 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji i Esencial i Dafinës ka disa dobi dhe përfitime për shëndetin e njeriut. 1. Ndihmon në uljen e stresit dhe ankthit. 2. Ndihmon në qetësimin e frymëmarrje...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,100 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Karafilit 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji i Esencial i Karafilit është një vaj që prodhohet nga lulet e Karafilit duke i distiluar ato. Ky vaj ka një aromë të fortë dhe të pikantë, ë...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,300 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Pishes 10 ml

0nga 5
(0)
 • Vaji esencial i pishës ka shumë dobi dhe efekte të vecanta për shëndetin dhe mirëqenien e trupit 1. Antioksidant: parandalon dëmtimin e qelizave nga radikalet e lir...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,200 L Shto në shportë

Vaji Esencial i Eukaliptit 10 ml

0nga 5
(0)
 •   Disa prej vlerave më të mira shëndetësore të eukaliptit përfshijnë: përmirësimin e sistemit të frymëmarrjes, forcimin e imunitetit, uljen...
Disponueshmëria:

100Në Stok

1,000 L Shto në shportë