Orchid Krem Anti Solar SPF 60

SKU: PROD-16609
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream (Krem Orkid ditor mbrojtës kundër diellit) Spf 60 I bardhë Për lëkurë të ndjeshme 50 ml Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream i formuluar me vitaminë E dhe me një spektër të gjerë mbrojtjeje nga rrezet e diellit e mbron lëkurën tuaj plotësisht gjatë ditës si dhe e hidraton atë duke i dhënë pamje më të re e më të shëndetshme. Përdorimi Lyhini pjesët e ekspozuara në diell bollshëm me Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream. Përsëritni lyerj...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

1,300 L

Përshkrim

Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream (Krem Orkid ditor mbrojtës kundër diellit) Spf 60 I bardhë Për lëkurë të ndjeshme 50 ml Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream i formuluar me vitaminë E dhe me një spektër të gjerë mbrojtjeje nga rrezet e diellit e mbron lëkurën tuaj plotësisht gjatë ditës si dhe e hidraton atë duke i dhënë pamje më të re e më të shëndetshme. Përdorimi Lyhini pjesët e ekspozuara në diell bollshëm me Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream. Përsëritni lyerjen pas intervaleve të gjatë të qëndrimit në diell ose pas larjes.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5