Orchid All day protection cream SPF 45

SKU: PROD-16468
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhenne nje pamje me te re e me te shendetshme. All day protection cream Anti Solar eshte origjinal dhe ka pullen e sigurise Perdorimi : Lyhen te gjitha pjeset e lekures, te cilat janne te ekspozuara ne diell. Perseriteni lyerjen pas periudhave te gjata te qendrimit ne diell ose pas larjes....
Disponueshmëria:

0 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhenne nje pamje me te re e me te shendetshme. All day protection cream Anti Solar eshte origjinal dhe ka pullen e sigurise Perdorimi : Lyhen te gjitha pjeset e lekures, te cilat janne te ekspozuara ne diell. Perseriteni lyerjen pas periudhave te gjata te qendrimit ne diell ose pas larjes.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5