Orchid Krem mbrojtes dhe zbardhues SPF 30

SKU: PROD-16723
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Orchid Whitening Cream with Sun-rays Protection (Krem zbardhues Orkid me mbrojtje ndaj diellit) Uva/uvb spf 30 plus Formula e këtij kremi përmban vitaminë E dhe siguron një mbrojtje efikase të lëkurës suaj nga rrezet e diellit. Me përdorimin e tij lëkura juaj hidratohet dhe gjallërohet nga një mbulesë me pamje natyrale. Ky krem vepron me butësi dhe natyrshmëri me lëkurën tuaj për të kontrolluar pigmentin e errët duke mos e zbehur pamjen e lëkurës. Përdorimi Për rezultate më të mira përdoret dy herë në di...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

Orchid Whitening Cream with Sun-rays Protection (Krem zbardhues Orkid me mbrojtje ndaj diellit) Uva/uvb spf 30 plus Formula e këtij kremi përmban vitaminë E dhe siguron një mbrojtje efikase të lëkurës suaj nga rrezet e diellit. Me përdorimin e tij lëkura juaj hidratohet dhe gjallërohet nga një mbulesë me pamje natyrale. Ky krem vepron me butësi dhe natyrshmëri me lëkurën tuaj për të kontrolluar pigmentin e errët duke mos e zbehur pamjen e lëkurës. Përdorimi Për rezultate më të mira përdoret dy herë në ditë. Përdorimi i vazhdueshëm i kremit e bën lëkurën të qëndrojë e çelët.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5