Pastë Dhëmbësh nga Bima e Neem

SKU: PROD-18502
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

1000 Në Stok

600 L

Përshkrim

Pastë Dhëmbësh nga Bima e Neem - Neem Active Toothpaste nga Produkte Natyrale

Mbrojtje Natyrale, Antibakteriale për dhëmbë të fortë dhe Gingiva të shëndetëshme

Falë përmbajtjes së saj bimore eleminohet gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve, eleminohet pllaka bakteriale dhe forcohet smalti i dhembeve.

Sasia 200gr

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5