Orchid Scrub Cream

SKU: PROD-16657
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Ndersa lekura juaj kalon proceset e saj natyrale te rigjenerimit, qelizat e vdekura dhe papastertit akumulohen dhe mbulojne shtresat e fresketa te lekures. Scrub Cream zhbllokon poret, largon pikat e zeza dhe cehren e plogesht. Perdorimi : Pasi njomet fytyra dhe qafa, lyhen me krem me mollezat e gishtave dhe masazhohen me butesi, duke shmangur syte. Me pas shpelahet mire dhe thahet. Lekura e shendeteshme shfaqet menjehere. Mund te perdoret edhe gjate dushit....
Disponueshmëria:

0 në magazinë

800 L

Përshkrim

Ndersa lekura juaj kalon proceset e saj natyrale te rigjenerimit, qelizat e vdekura dhe papastertit akumulohen dhe mbulojne shtresat e fresketa te lekures. Scrub Cream zhbllokon poret, largon pikat e zeza dhe cehren e plogesht. Perdorimi : Pasi njomet fytyra dhe qafa, lyhen me krem me mollezat e gishtave dhe masazhohen me butesi, duke shmangur syte. Me pas shpelahet mire dhe thahet. Lekura e shendeteshme shfaqet menjehere. Mund te perdoret edhe gjate dushit.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5