Kena Floku Royal

SKU: PROD-16503
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Ç'është është kënaja (henna)? Cilat janë përfitimet e saj? Royal Henna nga Produkte Natyrale Kënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët. Nga gjethet dhe degët e saj të thata përftohet një pluhur i gjelbër që përdoret për të ngjyrosur pëlhura, flokë, vetulla dhe bërë tatuazhe në trup. Kënaja është një alternativë natyrale, ekologjike dhe e ...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

500 L

Përshkrim

Ç'është është kënaja (henna)?

Cilat janë përfitimet e saj?

Royal Henna nga Produkte Natyrale Kënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët. Nga gjethet dhe degët e saj të thata përftohet një pluhur i gjelbër që përdoret për të ngjyrosur pëlhura, flokë, vetulla dhe bërë tatuazhe në trup.

Kënaja është një alternativë natyrale, ekologjike dhe e shëndetëshme për ngjyrosjen e flokëve.

Kjo mënyrë përdoret gjerësisht që nga kohët e lashta sidomos në Afrikë dhe Indi.

Kënaja natyrale dhe e pa përpunuar ka një ndikim pozitiv tek flokët duke përmirësuar cilësinë e tij, larguar yndyrën e tepërt si dhe forcon dhe përmirëson flokët e dëmtuar. Gjithashtu kuron skalpin e kokës nga zbokthi, yndyra dhe acarimi.

Rezultati i kënasë natyrore janë flokët e shëndetshëm dhe plot shkëlqim. 6 ngjyra natyrale.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5