Orchid Krem për Quka, Nishane dhe Njolla të errta

SKU: PROD-16591
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Ky krem përmban ekstrakte bimore natyrale aktive të cilat depërtojnë në shtresat e lekurës për të arritur në melanocite ( qeliza pigmenti ) për të ndaluar prodhimin prej tyre të melaninës ( pigmentit të errët ) që shkakton shfaqen e qukave dhe njollave të errta të fytyrës. Përmbajtja vepruesse në këtë krem është plotësisht natyrale dhe kjo ndihmon në rezultate të shpejta Ky është një krem profesional dhe origjinal i firmës Orchid i shoqëruar me pullën e sigurisë. Kremi është i shoqëruar edhe me fletën e përdorimit.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5