Tact Vaj Kamomili

SKU: PROD-16527
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Përbërja: Vaji i kamomilit është preparat natyral 100 % Efektet që ka përdorimi i vajit të kamomilit nga TACT:

Dobitë e kamomilit janë të njohura që nga lashtësia deri në ditët e sotme, ndërkohë që është vërtetuar se vaji i kamomilit sjell këto dobi:

  1. Gjallëron dhe forcon rrënjët e flokëve.
  2. Redukton rrathët e zinj rreth syve.
  3. Ndihmon në dhimbjet e kokës dhe migrenës.
  4. Ndihmon në rastet e vështirësisë në tretje.
  5. Ndihmon në raste shqetësimi dhe ndihmon në largimin e ankthit.
  6. Përmirëson dhe forcon imunitetin e trupit.

Përdorimi: Gjysmë luge të vogël sipas nevojës.

Një efekt pozitiv i vajit të kamomilit mund të përftohet me përdorimin e tij për masazh.

Shënim: Në rast migrene dhe dhimbje të kokës rekomandohet përzierje në sasi të barabartë e vajit të kamomilit me vajin e farave të zeza prodhuar nga TACT. Efektet anësore:

Rekomandohet shmangia e marrjes së vajit të kamomilit nga goja për gratë shtatzëna, ato që japin gji, si dhe ato që planifikojnë shtatzëni.

Paketimi: Mbushje në shishe qelqi 60 ml.

Ruhet në temperaturën 15° C Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5