Tact Vaj Propolis për Fëmijë me shije Luleshtrydheje

SKU: PROD-16652
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Tact Vaj Propolis për Fëmijë me shije Luleshtrydheje Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe infeksionet e fishkëzës. Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e dhëmbëve dhe sistemin e frymarjes. Sasia 60 ml...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

800 L

Përshkrim

Tact Vaj Propolis për Fëmijë me shije Luleshtrydheje

Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe infeksionet e fishkëzës.

Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e dhëmbëve dhe sistemin e frymarjes.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5