PN Organic Black Seed Oil 125 ml

SKU: PROD-16758
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

1000 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaj Organik i Farës së Zezë - Suporti Natyral per Imunitetin e trupit Tuaj

Vaj Organik i Farës së Zezë është përgatitur me metodën e ftohtë dhe sipas kushteve të rrepta laboratorike shëndetësore gjermane,me qëllim që të ruaj elementet e saj natyrale,pa ndonjë ndryshim në strukturën e saj kimike.

Përdorimet e vajit Nigella Sativa: Vaji Organik Nigella Sativa është përdorur si stimulus dhe mbrojtës natyral ndaj sistemeve imunopneumatike duke qënë një trajtues natyral ndaj shumë sëmundjeve,vecanërisht prej atyre që burojnë prej dobësisë së sistemit imunitar(hipodinamia).

Kërkimet kanë vërtetuar se ndikimi dhe efikasiteti i Nigella Sativës në stimulimin e sistemit imunitar dhe trajtimin e shumë semundjeve shtohet kur merret I konbinuar mevajra të tjera si vaji I ullirit,vaj I lule diellit, vaj ikamomilit,vaji I karotes , vaji I fares se kungullit.etj.

Efekte shume te mira si plotesus ushqimor me rezultate te shkelqyera vecanerisht ne periudhen erritjes arrihen duke e kombinuar vajin enigela sativa me mjaltin. imunitare si: mjalti,hudhra,gjithashtu marrja e vajit Nigella Sativa me lëng karote(antioksidant)ndalon qelizat radikale dhe parandalon përhapjen e tyre në trup,duke e mbrojtur nga infektimi prej sëmundjeve të rënda.

Analizat Laboratorike per Vajin Organik e Farës së Zezë Arabe:

Ky Vaj përmban një përqindje të madhe të aminoacideve jo të njoma,acide që kanë shumë dobi të ndërthurura në sa vijojnë:

  1. Stimulimin e sistemit imunitar dhe shtimin e kapacitetit të rezistencës ndaj dhimbjeve.
  2. Shtimin e efektit të fibrinës dhe qelizave nervore.
  3. Ndihmon në uljen e kolesterolit në gjak nëpërmjet shtimit sekrecional të saj me jashqitje dhe rishpërndarjen prej gjakut në inde.
  4. Shtimin e spermës dhe kohëzgjatjen e dëshirës seksuale.

Përvec kësaj këto aminoacide konvertohen brenda trupit nëpërmjet fermenteve të caktuara në vijim:

  1. Gjendrës së prostaglandines PGE1, përgjegjëse për kontrollin e pezmatimeve dhe aktivizimin e qelizqve imunitare,si :qelizat T,qelizat B dhe aktivizimin e veprimit të imunoglobinës,si dhe rolin e saj në uljen e sekrecionit të lëndëve të histaminës alergjike fillestare.
  2. Gjendrës së prostaglandines PGE2,që luan një rol të rëndësishëmnë kontrollin e pezmatimeve pneumonale dhe sëmundjeve të sistemit pneumatic dhe ndihmon në trajtimin e asmës dhe bronkostasias(bronkes së fryrë)dhe stabilizimit të presionit të gjakut(tensionit).

Shënim:Rezultati i gjendrave të prostatës prej vajrave ushqyes ,si: Vaji Nigella Sativës,ka një funksion krejt ndryshe prej atyre të prodhuara nga qelizat pezmatuese,si ato të shkaktuara nga alergjia,vec kësaj i kontrollon dhe i kufizon ato.Gjithashtu,Vaji Nigella Sativa ,është i pasur në vlera ushqyese,dhe përmban protein dhe element të ndryshëm mineral.

Mënyrat e përdorimit: Doza që duhet marrë: -Vaji Nigella Sativa(lëng):një lugë caji në mëngjes dhe në mbrëmje. -Kapsulat e Vajit Nigella Sativa:2-3 kapsula në ditë.

Fëmijët nën 8 vjec gjyëm doze. Produkte Natyrale Sepse Trupi juaj meritoni te trajtohet ne menyre te shendeteshme. P

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5